Takim me Sekretarin e Përgjithshëm të TURKSOY, Düsen Kaseinov.

Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të TURKSOY, Düsen Kaseinov.
Gjatë takimit u diskutuan aktivitetet kulturore të TURKSOY të planifikuara për vitin 2020, si dhe u shkëmbyen mendime mbi zhvillimin e mëtejshëm për të rritur projektet e përbashkëta.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00