Takimit në Ankara me Kryetarin e Parlamentit, Kahraman

Pas takimit në Ankara me Kryetarin e Parlamentit, Kahraman, një moment i veçantë pjesëmarrja së bashku me Presidentin Erdogan dhe kryeministrin Yildirim, në përurimin e urës së re në Izmit, një kryevepër inxhinjerike, e dyta në Europë dhe e katërta në botë për gjatësinë e vet; po edhe një shembull kuptimplotë për faktin se asnjë kërcënim apo akt terrorist nuk do mundë të ndalë dot zhvillimin e popujve dhe ngritjen e urave mes tyre.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00