Tekstet shkollore dërguar nga Qendra e Botimeve për Diasporën për mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në Turqi.

Në ambientet e Ambasades Shqiptare ne Ankara eshte mikepritur grupi nga "Mësojmë Shqip",  kryesuar nga mesuesja e përkushtuar, Ambasadore e Kombit, znj. Teuta Tabaku. U shkëmbyem mendime për mësimin e gjuhës shqipe, si dhe ju dhanë një sasi tekstesh të QBD dërguar nga MEPJ-ja.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00