Vizitë në Prefekturë në Ankara.

Ambasadori Kastriot Robo ka zhvilluar një takim me Prefektin e Ankarasë, z. Vasip Şahin.
Në këtë takim është vlerësuar kontributi i përherëshëm i Turqisë, lidhja e fortë midis dy popujve miq, si dhe bashkëpunimi midis dy kryeqyteteve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00