Vizitë pune në Mini Bashkine e Altindağut.

Ambasadori Kastriot Robo, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Kosovës,  z. Ilir Dugolli zhvilluan një vizitë pune në Mini Bashkine e Altindağut. Takimi me Kryetarin e Bashkisë,  z. BALCI ishte një takim sa miqësor aq dhe konkret për të bashkëpunuar në të ardhmen me QKSH e ofruar nga kjo Bashki. 

Kjo Bashki vendosi të ndajë hapësira të reja për Qendrën e Kulturës Shqiptare “Sami Frashëri”.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00