Vizite ne Shoqatën e Industrialistëve dhe Njerëzve të Biznesit të Ballkanit BALKANTÜRKSİAD.

Ambasadori Kastriot Robo gjate vizites se tij ne Bursa te Turqise, zhvilloi nje vizite ne Shoqatën e Industrialistëve dhe Njerëzve të Biznesit të Ballkanit  BALKANTÜRKSİAD. 

Bursa, me numrin me te madh te diaspores shqiptare dhe ballkanike,  është një urë lidhese midis Turqise dhe Ballkanit.

 

Gjatë ketij takimi pervec lidhjeve te forta te hereshme  kulturore,  u diskutuan gjithashtu mundësite e reja për bashkëpunim ekonomik; ku shoqatata e Balkanturksiad ka nje pervoje te gjere si brenda dhe jashte kufinjeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00