72 Vjetori i themelimit te Organizates Kombetare Shqiptare- Amerikane (Aano)

Organizata Shqiptaro- Amerikane ( Aano) zhvilloi punimet e Konvntes Vjetore me rastine 72 vjetorit te themelimit te saj. Ambasadorja Zj, Floreta Faber, mori pjese  si e ftuara e nderit ne mbremjen Gala ne kuader te ketyre Aktiviteteve.
Ambasadorja pershendeti te pranishmit dhe u shpreh e kenaqur qe fokusi i kesaj Konvente ishte Viti Mbare Kombetar i Skenderbeut.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00