Darke e organizuar nga Presidenti Trump ne Dhomen e Darkave shteterore te Shtepise se Bardhe

Ambasadorja Zj. Floreta Faber pati nederin te ishte e ftuar ne Darken e Iftarit te shtruar nga Presidenti Trump ne Dhomen e Darkave te Shtepise se Bardhe. Prania e Presidentit,diskutimet teper imteresante dhe interesi i tij per secilin nga vendet perkatese , jane nje tregues i forte i lidhjeve dhe mardhenieve te forta mes popujve perkates.
Ambasadorja theksoi se " Populli Shqipetar eshte teper mirenjohes ndaj Shteteve te Bashkuara te Amerikes, te cilet kane mbeshtetur ne cdo hap transformimet rrenjesore te vendit ton ne keto tre dekada te zhvillimeve demokratike". Momentet historike te anetaresimit te vendit ne NATO, te marrjes se fteses per vend kandidad ne Bashkimin Europian, apo reformat si ajo e Drejtesise kane themel mbeshtetjen e SHBA-se. Gjithashtu Ambsadorja theksoi se : " vemendja Amerikane ndaj Shqiperise dhe rajonit tone eshte nje faktor paqeje dhe stabiliteti".

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00