Konferenca Boterore e Gazit

Ministri i Infrastruktures z. Damian GJiknuri i shoqeruar nga Ambasadorja e Republikes she Shqiperise, Zj. Floreta Faber, mori pjese ne Konferencen Boterore te Gzit qe zhvillohet Washington D.C. Shqiperia mori pjese per here te pare ne kete Konference ne nje nga aktivitetet me te medha te industrise, si nje vend qe tashme ka hyre ne harten boterore fale korridorit Jugor te Gazit.
Gjithashtu Ministri Gjiknuri u takua dhe me Sekretarin e Shtetit, Mike Pompeo dhe Sekretatin e Energjise, Rick Perry, me te cilet u shkembyen mendime lidhur me projekte te sigurise energjitike dhe rolin e Shqiperise si dhe u shpreh mbeshtetja per ecurine e Shqiperise ne kete fushe.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00