Ministeriali per Avancimin e Lirise Fetare

Sekretari i Shtetit Mike Pompeo, organizoi nje pritje per Minesterialin e Avancimit te Lirise, ku morri pjese dhe Ministri per Europe dhe Punet e Jshtme Z. Ditmir Bushati. Nepergatitjet per Ministerialin, Ambasadirja, Z. Floreta Faber, priti ne takim Keshilltarin Special per Pakicat Fetare ne DASH, Kinx Thames.
Ambasadorja Faber, vuri ne dukje se ky forum do te jet nje mundesi shume e mire per prezantimin e perspektives dhe modelit unik Shqipetar ne aspektin e respektimit, mbrojtjes dhe harmonise fetare.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00