Nje dite Shqipetare ne Washington D.C

 Ambasada e Shqiperise ne Washington mikpriti me kenaqesi grupin e shtudenteve Shqipetar- Amerika, me prejardhje: Mal i Zi, Kosova, Maqedonia, Tirana Shkodra dhe Vlora, te cilet udhetuan nga California, Minnesota, Michigan, Connecticut, NYC, Maryland per te qene pjese nje dite Shqipetare ne Washington D.C. N dalesa e tyre e pare e natyrshme ishte Ambsada e Shqiperise ne Washington D.C.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00