Shërbime të Ambasadës

Ambasada e Republikës Shqipërisë njofton se gjitha shërbimet konsullore për shtetasit jetojnë shtetet Nju Jork, Nju Xhersi, Pensilvani, Ohajo, Konektikat, Masaçusets, Miçigan dhe Ilinois kryhen vetëm zyrën konusllore RSH  Nju Jork. Për gjithë shtetasit shqiptarë, kudo jetojnë territorin e SHBA-së, prodhimi i pasaportave dhe kartave identitetit bëhet vetëm zyrën konusllore RSH Nju Jork

Informacion mbi shërbimin ofron Zyra Konsullore Nju Jork

                            -  Formulari LK1

                           -  Formulari Aplikimit për vizë hyrëse në Shqipëri

 

 

Për informacione të metejshme vizitoni faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme në linkun http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbime-konsullore

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00