Takim me Komuntetin Shqiptaro - Amerikan ne Waterbury, Connecticut

Ambasadorja Z. Floreta Faber zhvilloi nje takim me Presidentin e Komunitetit Z. Sali Brolli dhe nje grup perfaqesuesish te Komunitetit Shqiptaro Amerikan ne Waterbury, Connecticut. Ne kete takim Ambasadrja pati mundesine te informohej per aktivitete e ketij komuniteti qe nga vitet 60. Gjithashtu u informua dhe per dhe pr rihapjen e shkolles Shqipe e cila ka patur mbeshtetje e Qeverise Shqipetare me libra te gjuhes Shqipe dhe Historise.
Ambasadorja pati mundesine te sqaronte dhe disa paqartesi te funksionimit te sistemit konsullor ku sot te gjitha sherbime ofrohen on-line.
Pjese e ketij Komuniteti eshte z. Jetlir Kulla, i cili ka ardur ne SHBA ne fund te viteve 90, dhe sot eshte anetar i Keshillit Bashkiak i qytetit te Waterbury. Ambsadorja falendoroi z. Gazi Aga qe mundesoi kete takim.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00