Takim me Ministrin per Europen dhe Puneve te jashtme Z. Ditmir Bushati

Me rastin e vixites se Mistrit  per Europen dhe Puneve te Jashtme Z. Ditmir Bushati, Ambasadorja, Zj. Floreta Faber zhvilloi ne nder te tij nje pritje me zyrtar Amerikan, Diplomat dhe ish- Diplomat qe kane sherbyer ne Shqiperi. Mnremja ofroi nje atmosfere shkembimesh, takim me miq, bashkepunetor dhe zyrtar, eksperte qe mbulojne Shqiperine ne Departamentet e tyre respektive.
Ne pritje moren pjese perfaqesues nga epartamenti i Bankes se Shteti, Tregtise, Mbrojtjes, Drejtesise, Bankes Boteror. USAID, Zeri i Amerikes, komunitetit te biznesit etj. Ambasadorja, falenderoi te gjithe te pranishmit per bashkepunimin e frytshem ndermjet Ambasades dhe institucioneve qe ata perfaqesojne, me qellim realizimin e projekteve me interes te perbashket.
Ne nje atmosfere miqesore, pritja u shoqerua me ushqime te guzhines Shqipetare dhe produkte "Made in Albania", Birra Korca dhe Vera Arbri.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00