Udhetimi i Botes permes Ambasadave

Bukuri natyrore, kulturë, histori, valle, ushqim, mikëpritje dhe buzëqeshje. Kështu i pritëm të shtunën mijëra vizitorë uashingtonas që vizituan Ambasadën tonë, e cila hapi dyert në kuadër të veprimtarisë vjetore “Around the World Embassy Tour”.
Muzika i ndolli, ushqimi i kenaqi, historia i intrigoi dhe bukuritë natyrore I bindën shumë prej tyre ta rendisin Shqipërinë ndër destinacionet për t’u vizituar.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00