Deklaratë e Ministrit të Punëve të Jashtme Ditmir Bushati në takimin e Këshillit të Sigurimit të OKB më 24 Shtator 2014

Takimin e Këshillit Sigurimit OKB 24 Shtator 2014, pikën e axhendës "Kërcënimet nga aktet terroriste ndaj paqes dhe sigurisë ndërkombëtare", Ministri i Jashtëm i Republikës Shqipërisë Ditmir Bushati bëri deklaratën bashkëngjitur:

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00