Takimi pozitiv i Ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani me Ministrin Federal të Drejtësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit Maas

Takimi pozitiv i Ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani me Ministrin Federal të Drejtësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit Maas. Diskutim produktiv mbi reformën e sistemit të drejtësisë në Shqipëri, procesin e integrimit evropian, si dhe rritjen e bashkëpunimit dypalësh në çështjet e drejtësisë mes dy vendeve.

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00