Kryetari i Bashkisë së Vjenës, Z. Michael Ludwig uron Trupin Diplomatik me rastin e Vitit të Ri 2019

Z. Michael Ludwig, Kryetari i Bashkisë së Vjenës uron Trupin Diplomatik të akredituar në Austri në pritjen tradicionale me rastin e Vitit të Ri 2019. Kënaqësi për mundësinë e shprehjes së falenderimeve për bashkëpunimin produktiv midis bashkive të Vjenës dhe Tiranës, në prag të vizitës së z. Erion Veliaj në Vjenë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Prinz Eugen Str. 18/1/5
A-1040 Vienë

Tel / Fax

Tel. +43 1 328 8656
Fax. +43 1 328 8658

E-MAIL

embassy.vienna@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00