Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Mirë se vini në faqen tonë! Jeni zhvendosur së fundmi në Bullgari dhe dëshironi të jeni të përditësuar me politikën e jashtme të Shqipërisë, marrëdhëniet dypalëshe mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, mundësitë dhe ngjarjet e reja në Bullgari dhe të gjeni informacione më të dobi

 

Zëvendësministri Besart Kadia mori pjesë në edicionin e 2-të të Konferencës së Sigurisë së Detit të Zi në Sofje!

Zëvendësministri Besart Kadia në datën 15 prill 2024 mori pjesë në edicionin e 2-të të Konferencës së Sigurisë së Detit të Zi të Crimea Platform në Sofje bashkëorganizuar nga Bullgaria dhe Ukraina. Ndër temat e diskutuara veçojmë: Zhvillimet më të fundit të

 

Vizita e Zëvendësministres se Punëve të Jashtme të Shqipërisë Artemis Malo në Forumin "BE-ja takohet me Ballkanin"

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme të Shqipërisë Artemis Malo mori pjesë në Forumin e tretë: "BE-ja takohet me Ballkanin" të mbajtur në datën 9 prill 2024 në Sofia Tech Park, "John Atanasov". Kjo platformë nxit dialogun dhe bashkëpunimin për zgjerimin e BE-së dhe stabilitet

 

Vizitë tek Dega e Ballkanistikes e Katedres se Gjuhësisë në Universitetin e Sofjes

Ambasadorja Inid Milo zhvilloi një vizitë tek Dega e Ballkanistikes pranë Katedres se Gjuhësisë se Përgjithshme në Universitetin e Sofias. Ambasadorja Milo bisedoi me Profesoret e nderuara të gjuhës shqipe, znj. Rusana Bejleri dhe znj. Ekaterina Tarpomanova, njëkohësisht edhe Zv.Dekane p

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00