Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Mirë se vini në faqen tonë! Jeni zhvendosur së fundmi në Bullgari dhe dëshironi të jeni të përditësuar me politikën e jashtme të Shqipërisë, marrëdhëniet dypalëshe mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, mundësitë dhe ngjarjet e reja në Bullgari dhe të gjeni informacione më të dobi

 

Festohen 110 vjet marrëdhënie diplomatike me Bullgarinë

Festimi i një momenti të jashtëzakonshëm në historinë e marrëdhënieve dypalëshe dhe miqësore, 110 vjet marrëdhënie diplomatike dhe 30 vjet nga nënshkrimi i Traktatit të Miqësisë dhe Bashkëpunimit u bë në një atmosferë të mrekullueshme, me muzikë shqiptare dhe bullgare,

 

Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë, Megi Fino takohet në Sofje me Zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Bullgarisë, Kostadin Kozhabashev

Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë, Megi Fino u takua në Sofje me Zëvendësministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Bullgarisë, Kostadin Kozhabashev dhe diskutuan për marrëdhëniet tradicionale dhe miqësore mes Shqipërisë dhe Bullgarisë,

 

Përurohet Këndi i Shqipërisë pranë Bibliotekës Kombëtare të Bullgarisë

Fjala e Ambasadores Donika Hoxha me rastin e inaugurimit të Këndit të Shqipërisë në Bibliotekën Kombëtare të Bullgarisë: E nderuara zonja Drejtoreshë, Shkëlqesi, folës të gjuhës shqipe, zonja dhe zotërinj, Mirëdita! Kam kënaqësinë e madhe t'ju uroj mirëseardhje t

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00