Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Mirë se vini në faqen tonë! Jeni zhvendosur së fundmi në Bullgari dhe dëshironi të jeni të përditësuar me politikën e jashtme të Shqipërisë, marrëdhëniet dypalëshe mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, mundësitë dhe ngjarjet e reja në Bullgari dhe të gjeni informacione më të dobi

 

Ambasadorja e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Bullgarisë, Inid Milo i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Bullgarisë, Rumen Radev.

Më 31 janar, Ambasadorja e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Bullgarisë, Inid Milo i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Bullgarisë, Rumen Radev. Pas ceremonisë, Ambasadorja Milo pati një takim kortezie me P

 

Kremtohet 111-vjetori i Pavarësisë

Në ditën e hapjes së Kongresit të Alfabetit dhe në 115 vjetorin e tij, Ambasada e Shqipërisë kremtoi 111-vjetorin e Pavarësisë, me pjesëmarrjen e zyrtarëve të lartë të shtetit dhe qeverisë bullgare, deputetë, ambassadorë dhe pjesëtar të trupit diplomatik në Bull

 

Ambasadorja Donika Hoxha u nderua sot me Urdhrin e Kalorësit Madara të rangut 1

Në një ceremoni të veçantë, ambasadorja Donika Hoxha u nderua sot me Urdhrin e Kalorësit Madara të rangut 1 nga Presidenti i Republikës së Bullgarisë, Rumen Radev, për kontributin e saj në zhvillimin dhe thellimin e marrëdhënieve bullgaro-shqiptare, të cilat bazohen në besim reciprok

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00