“Shqipëria dhe Bullgaria janë miq dhe partnerë të ngushtë", intervistë e Ambasadores Donika Hoxha për revistën "Bankers"

 

“Shqipëria dhe Bullgaria janë miq dhe partnerë të ngushtë"

 

"Gjithashtu, ne ndajmë shumë tradita dhe gatime. Të gjithë e duam banicën/byrekun, të gjithë zotërojmë mentalitetin tipik krenar ballkanik dhe të gjithë ndajmë pikëpamje të ngjashme për çështjet sociale. Mikpritja e madhe është një tjetër karakteristikë e të dy popujve tanë. Kam shumë respekt për ato kombe që kanë arritur të krijojnë dhe ruajnë identitetin e tyre, dhe Shqipëria dhe Bullgaria kanë qenë të suksesshme në këtë drejtim” - shprehet Ambasadorja Donika Hoxha për revistën "Bankers". 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00