Ambasadorja Donika Hoxha mori pjesë në konferencën IMPROVATE për kibernetikën

Ambasadorja Donika Hoxha mori pjesë në konferencën IMPROVATE për kibernetikën dhe mbrojtjen, e cila u mbajt në Sofje nën hijen e pushtimit rus të Ukrainës dhe nevojës që vendet evropiane të veprojnë për përmirësimin e mënyrave të mbrojtjes.

Në aktivitet morën pjesë përfaqësues nga 30 vende dhe 15 kompani udhëheqëse izraelite nga fushat kibernetike dhe mbrojtjes.

Si mund të arrijmë siguri më të madhe në hapësirën kibernetike dhe prioritetet e qarta të Shqipërisë në lidhje me kibernetikën ishin në fokus të fjalimit të ambasadores.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00