Intervistë e Ambasadores Donika Hoxha për travel.bg

Shqipëria ka zbatuar një sistem të gjerë stimujsh financiarë për promovimin dhe zhvillimin e komplekseve hoteliere të akomodimit 4-5 yje, duke përfshirë aplikimin e një norme të reduktuar të TVSH-së prej 6% për të gjitha shërbimet e akomodimit, përjashtimin nga taksat e infrastrukturës, përjashtimin e përgjithshëm nga tatimi mbi të ardhurat për 10 vjet, përjashtimin nga tatimi në pronë për 10 vjet. Intervistë e Ambasadores Donika Hoxha me travelnews.bg (në bullgarisht).
 
Ndiq link: https://www.travelnews.bg/bg/news/16768847545703/poslanik-hodzha-vse-pov... për intervistën.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00