Intervista e Ambasadores Hoxha për Biograph

Në dritën e promovimit të Shqipërisë në Bullgari, ambasadorja Donika Hoxha zhvilloi një tjetër intervistë interesante, këtë herë për Biograph Bulgaria, botimi dhjetor.një intervistë. Ambasadorja Hoxha pati një bisedë të këndshme për aspekte të ndryshme që lidhen me Shqipërinë dhe gratë në diplomaci, duke ndarë përvojën e saj personale si diplomate kariere.
 
Falenderojmë gazetaren Martina Gançeva që zgjodhi Shqipërinë dhe nxori në dritë punën e palodhur të një diplomati.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00