Koncert “Udhëtim rreth Botës" organizuar nga Ambasada Shqiptare me rastin e 110-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë

Për herë të parë në Operën e Sofjes para publikut bullgar do të luajnë violinisti me famë botërore Olen Cesari, diva Inva Mula dhe pianisti Genc Tukici. Ata do të mbërrijnë në Bullgari për koncertin “Voyage Around the World” të organizuar nga Ambasada Shqiptare me rastin e 110-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

Koncerti “Voyage Around the World” është vetëm një pjesë e numrit të eventeve festive që Ambasada Shqiptare ka përgatitur me rastin e festimeve të përvjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Bullgari.

Koncerti do të mbahet në Operën e Sofjes.

Një muzikë shpirtërore, emocionuese, magjepsëse e kënduar në mënyrë sublime nga një divë... Një piano e harruar...si dhe muzika...që të ndihet vetëm shpirti i saj... një violinë që fluturon shumë lart, kërcen me erë, prek qiellin... ndoshta.

 

Ejani ndajeni muzikën e shpirtit endacak të këtyre tre artistëve të jashtëzakonshëm…

 

Programi

1. Game of Seduction, Mad Love, Delight (by Jenk…Juliet…and Romeo…) Romeo and Juliet Fantasies

 

2. Watch the movie about Olen's life in his Cinema of the Soul – Cinema Paradiso

 

3. Inva gently tells you how not to we forget crazy love

« in Neapolitan » - Parla Piu piano (Speak softly to me) – Non ti scordar 'di me (Don't forget me) – Dicintecello vuje

 

4. Passionate urge, melancholic solace, escape and passion, Chardash of Olen – Chardash Monti

 

5. Bolero from Jenk, you are full of warmth, joy of life and sensuality - Bolero

 

6. To experience your bohemian love under the Parisian sky... ! fate of an artist?! – La Bohème – Mon Amor (My Love)

 

7. Olen's beautiful nega, Spleen… an Argentinian fragrance – Oblivion

 

8. Thank you to life that gives us eyes to see the white and the black – Gracias à la Vida (Thanks to life)

 

9. The soul of Caruso in the soul of Inva - Caruso (Caruso)

 

10. Hot temper, deep soul, sweet madness, great joy, the music of their lands... Albania

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00