Mbahet të takimi vjetor i Ministrave të Punëve të Jashtme të Nismës së Evropës Qendrore

Në takimin vjetor të Ministrave të Punëve të Jashtme të Nismës së Evropës Qendrore, nën kryesimin e Bullgarisë, rajoni i unifikuar i NEQ në mbështetje të Ukrainës, pasojat ekonomike të agresionit kundër saj, bashkëpunimi rajonal dhe integrimi europian ishin temat kryesore. Ambasadorja Donika Hoxha theksoi se Shqipëria është një anëtare e përkushtuar dhe një mbështetëse e fortë e Nismës së Evropës Qendrore.

Urime Ministrit të Jashtëm Nikolai Milkov dhe MPJ të Bullgarisë për një ngjarje kaq të suksesshme.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00