Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Mirë se vini në faqen tonë!
Jeni zhvendosur së fundmi në Bullgari dhe dëshironi të jeni të përditësuar me politikën e jashtme të Shqipërisë, marrëdhëniet dypalëshe mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, mundësitë dhe ngjarjet e reja në Bullgari dhe të gjeni informacione më të dobishme për çështjet konsullore? Atëherë ju keni ardhur në adresën e duhur.
Kjo faqe do t'ju mbajë të përditësuar për çështjet konsullore, të zbatueshme për shqiptarët në Bullgari në harmoni me nevojat tuaja. Ju lutemi, mbani mend se shërbimet konsullore ofrohen online dhe në linku-n mëposhtëm mund të gjeni informacione më të dobishme lidhur me dokumentet e nevojshme për çdo rast konsullor:
https://punetejashtme.gov.al/sherbimet-konsullore-online/
https://e-albania.al/Default.aspx 
Për më shumë informacion, mund të na kontaktoni në adresën e e-mail embassy.sofia@mfa.gov.al ose në numrin e telefonit. +359 (0)2 943 38 57. Për raste urgjente ju lutemi kontaktoni në nr. +359 894 311 493 (Whatsapp dhe Viber).

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00