Takim i Ambasadores Hoxha me Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Integrimit Europian i Republikës së Moldavisë, Nicu Popescu

Intensifikimi i marrëdhënieve dypalëshe në fushën e ekonomisë dhe integrimit evropian dhe zgjerimi i kuadrit ligjor me marrëveshje të reja në 30-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Shqipërisë dhe Moldavisë u diskutua sot në një takim mes Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Integrimit Europian i Republikës së Moldavisë, Nicu Popescu dhe Ambasadores jo-rezidente Donika Hoxha.

Shqipëria mbështet fuqishëm rrugën e integrimit europian të Moldavisë në BE dhe është e gatshme të ndajë njohuritë e saj në një moment kaq të rëndësishëm kur Moldavisë i është dhënë statusi i vendit kandidat në BE.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00