Takim ndërmjet Ministres për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka dhe Ministres së Jashtme të Kanadasë, Melanie Joly, pjesë e vizitës në Shqipëri

Më datë 1 shtator 2023, znj. Mélanie Joly, Ministre e Punëve të Jashtme të Kanadasë zhvilloi një vizitë zyrtare në Shqipëri, në mikëpritjen e znj. Olta Xhaçka, Ministre për Evropën dhe Punët e Jashtme.   Kjo vizitë me rëndësi të veçantë kishte si qëllim thellimin e marrëd

 

Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2023

Banka e Shqipërisë fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konkursin e hapur “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2023”, i dedikuar për studentët me origjinë shqiptare të diplomuar gjatë periudhës tetor 2022 – tetor 2023, brenda dhe jashtë ven

 

National Folklore Festival in Gjirokastër, Albania

Dear representative of media,   Ministry of Culture of the Republic of Albania will hold the National Folklore Festival in Gjirokastër from 24 June to 1 July 2023. This June, Gjirokastër will welcome artists and artist groups from the 12 regions of the country, as well as from Kosovo, North Ma

 

Ambasadori Ermal Muça mori pjesë në ceremoninë e inagurimit të Kancelares së 15-të të Universitetit të Otavës.

Ambasadori Muça mori pjesë në ceremoninë e inagurimit të znj. Claudette Commanda si Kancelare e 15-të e Universitetit të Otavës. Ambasadori përcolli urimet më të përzemërta për znj. Commanda, ndërsa kjo e fundit bëhet edhe Kancelarja e parë indigjene e këtij universiteti.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00