Ambasadori Muça i pranishëm në festimet e Ditës së Evropës në Otava.

Ambasadori Muça ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e Ditës së Evropës në Otava. Me këtë rast, ai është takuar dhe ka bashkëbiseduar edhe me znj. Melanie Joly, Ministre e Punëve të Jashtme të Kanadasë, folëse nderi në aktivitet.  

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00