Ambasadori Muça takon Kryetarin e Dhomës së Komunëve, z. Anthony Rota.

Ambasadori i Shqipërisë, z. Ermal Muça ka zhvilluar një takim virtual me Kryetarin e Dhomës së Komunëve, z. Anthony Rota. 

 

Bashkëbiseduesit janë fokusuar, krahas të tjerash, në marrëdhëniet dhe partneritetin ndërmjet dy vendeve, me fokus në rolin e rëndësishëm të diplomacisë parlamentare dhe fuqizimin e mëtejshëm të bashkëpunimit parlamentar nëpërmjet shkëmbimeve në të gjitha nivelet ndërmjet Kuvendit të Shqipërisë dhe Parlamentit të Kanadasë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00