Drejtori i Përgjithshëm Sokol Dedja merr pjesë në Konferencën e Parë të Themelimit të CCASCOE

Z. Sokol Dedja, Drejtor i Përgjithshëm për Çështjet Politike dhe Strategjike përfaqësoi Shqipërinë në Konferencën e Parë të Themelimit të Qendrës së Ekselencës për Ndryshimet Klimatike dhe Sigurinë të organizuar nga Kanadaja.

Ai u takua, gjithashtu, me z. Andrew Turner, Drejtor i Përgjithshëm në detyrë për Evropën Lindore dhe Euroazinë, për të diskutuar përgatitjet e përbashkëta me rastin e 35 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Shqipëri- Kanada.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00