Në Toronto shfaqet dokumentari promovues për Shqipërinë dhe filmin shqiptar.

Ambasadori Ermal Muça mori pjesë në shfaqjen e dokumentarit dhe filmit shqiptar në Toronto. Në fjalën e tij, Ambasadori vlerësoi larminë e ngjarjeve të tilla që synojnë ruajtjen e lidhjeve me kulturën dhe promovimin e vendit tonë, si edhe ndikojnë ndjeshëm në pasurimin e mëtejshëm të aktivitetit kulturor komunitar. Mirënjohje e veçantë iu akordua RH Scholarshipdhe znj. Teuta Ajdini Haxhillari, për kontributin e ofruar prej disa vitesh në mbështetje të studentëve shqiptarë, për ruajtjen e gjuhës dhe promovimin e artit, kulturës dhe vlerave tona kombëtare në Kanada.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00