Takim i Ministres së Turizmit dhe Mjedisit me Ministren e Ndryshimeve Klimatike dhe Mjedisit të Emirateve të Bashkuara Arabe

Në vazhdën e takimeve gjatë COP-15, znj. Mirela Kumbaro, Ministre e Turizmit dhe Mjedisit zhvilloi nje takim me znj.Mariam Almheiri, Ministre e Ndryshimeve Klimatike dhe Mjedisit te Emirateve te Bashkuara Arabe. Gjate ketij takimi, u bashkebisedua mbi projektet e iniciuara tashme dhe mbi mundesite per forcimin e bashkepunimit midis Shqiperise dhe Emirateve te Bashkuara Arabe ne te ardhmen. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00