Vizitë në Gjykatën Supreme të Kanadasë

Më datë 20 mars 2023, Ambasadori Ermal Muça zhvilloi një vizitë informuese në Gjykatën Supreme të Kanadasë, ku të ftuar ishin dhe Krerët e tjerë të Misioneve diplomatike. Gjatë kësaj vizite, Ambasadori Muça u takua dhe me Kreun e këtij institucioni.
 
 
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00