Zhvillohet takimi me shoqatën Alternativa Shqiptaro-Kanadeze për Zhvillim

Më datë 17 dhjetor 2023, Ambasadori Ermal Muça ka zhvilluar një takim me bordin drejtues të shoqatës Alternativa Shqiptaro-Kanadeze për Zhvillim, gjatë së cilës biseduan mbi vullnetin e ndërsjellë për vijimin e bashkëpunimit në të ardhmen.
Që prej themelimit të saj, Alternativa Shqiptaro-Kanadeze për Zhvillim ka realizuar disa projekte bashkëkohore, me fokus në fushën e kërkimit, digjitalizimit dhe indeksimit të botimeve shkencore. E tillë është edhe platforma Albanica, e cila ofron qasje online në disa artikuj dhe revista akademike dhe shkencore shqiptare.
ACDA ka organizuar aktivitete në vazhdimësi, si edhe ka ofruar kontribut në organizime të përbashkëta.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00