Zhvillohet takimi ndërmjet Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe Ministres së Punëve të Jashtme të Kanadasë, Melanie Joly

Në kuadër të vizitës së saj në Shqipëri, Ministrja e Jashtme e Kanadasë, znj. Melanie Joly, është mirëpritur nga Kryeministri Republikës së Shqipërisë, z. Edi Rama, më datë 01 shtator 2023, në ambientet e Kryeministrisë. 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00