Znj. Olta Xhaçka, Ministre për Evropën dhe Punët e Jashtme merr pjesë në takimin e organizuar nga homologu i saj kanadez.

Me ftesë të Ministrit të Punëve të Jashtme të Kanadasë, z. Marc Garneau, Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, znj. Olta Xhaçka ka marrë pjesë në takimin e organizuar virtualisht për shpalljen e Deklaratës Kundër Ndalimit Arbitrar në Marrëdhëniet Shtet me Shtet të cilën e ka mbështetur në emër të Qeverisë Shqiptare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00