Ambassador

SH.T. Z. Selim Belortaja Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë rezident në Republikën Popullore të Kinës dhe jo rezident në Republikën e Koresë, në Republikën Popullore Demokratike të Koresë, në Republikën Popullore të Mongolisë, Republikë

 

China ready to raise level of engagement in Albania – says Premier Li Keqiang

China stands ready to work with Albania to accelerate the alignment of their development strategies and lift bilateral ties to a new level – Chinese Premier Li Keqiang has told Albanian Prime Minister Edi Rama during a recent meeting in Sofia. The meeting between Li Keiqang and Edi Rama took plac

 

Summer at Marubi

Me mbështetjen Ministrisë së Punëve të Jashtme, Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi, lançon internshipin “Summer at Marubi”, një iniciativë e cila synon përfshirjen e të rinjëve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit në punën e muzeut gjatë pushimeve verore.  Kjo nismëzhvi

 

Ambassador of the Republic of Albania in PR of China

H.E. Mr. Selim Belortaja Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Albania in the People's Republic of China (resident).  Nonresident in the Republic of Korea, the Democratic People's Republic of Korea, the Mongolian People's Republic, the Socialist Republic of Vietnam a

 

Postal Address

Embasy of Albania
Guang Hua Lu, 28, Beijing China

Tel / Fax

Tel. +8610 65321120
Fax.+8610 65325451
Nr. i emergjences: +8610 65321120

E-MAIL

embassy.beijing@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday - Thursday
08:30-17.00
Friday
8.30-14.00