Ambasador Koreshi firmos Protokollin e dytë shtesë të Konventës për Krimin Kibernetik

Në datë 27 shkurt 2023, Ambasadori i Republikë së Shqipërisë në Këshillin e Evropës, z. Dastid Koreshi, firmosi në praninë e zv. Sekretarit të Përgjithshëm të KiE, z. Bjørn Berge, Protokollin e Dytë Shtesë të Konventës për Krimin Kibernetik (CETS224). Krimi kibernetik është n

 

Me rastin e Ditës së Mbrojtjes së të Dhënave, Shqipëria nënshkruan Konventën e Tromsø dhe Konventën 108+ për mbrojtjen e të dhënave personale.

Më 28 janar 2022, Ambasadori Dastid KORESHI, Përfaqësues i Përhershëm i Shqipërisë në Këshillin e Evropës, nënshkroi në zyrën e Bjørn Berge, Zëvendës Sekretar i Përgjithshëm, Konventën e Këshillit të Evropës për Aksesin në Dokumentet Zyrtare (CETS Nr. 205), e njohur gjithasht

 

Dastid KORESHI, Ambasadori i ri i Shqipërisë pranë Këshillit të Evropës i paraqet Letrat Kredenciale Sekretares së Përgjithshme, zj. Marija Pejčinović Burić

Sot, më datë 17 nëntor 2021,  Ambasadori Dastid Koreshi, i prezantoi Letrat Kredenciale Sekretares së Përgjithshme të Këshillit të Evropës Sh.S. Znj. Marija Pejčinović Burić  si Përfaqësues i Përhershëm i Shqipërisë në Këshillin e Evropës.   Gjatë takimit,

 

Takimi i lamtumirës i Ambasadores Albana Dautllari me Sekretaren e Përgjithshme të KiE-s

Ambasadorja Albana Dautllari u takua me Sekretaren e Përgjithshme të KiE, Znj.  Marija Pejčinović Burić në përfundim të misionit të saj diplomatik. Gjatë takimit Sekretarja e Përgjithshme Buric dhe Ambasadorja Dautllari vlerësuan zhvillimin e marrëdhënieve Shqipëri-KiE,  sh

 

Adresa

Misioni i Përhershëm i Shqipërisë pranë Këshillit të Evropës
2 rue Waldteufel,
67000 Strasbourg

Tel / Fax

Tel. +33 388 36 02 06
Fax. +33 967 15 02 06
Nr. i emergjences: +33 3 88 36 02 06

E-MAIL

mission.coe@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00