Gëzuar Vitin e Ri 2017!

Ambasadorja Suela Janina

dhe stafi i Misionit të Republikës së Shqipërisë pranë Bashkimit Europian,

urojnë:

 

Gëzuar Vitin e Ri 2017!

Nga mot Gëzuar!

Postal Address

Mission of Albania
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00