NJOFTIM PËR MEDIAN

Tiranë, 2 korrik 2024 – Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, priti në një takim të Dërguarin e Posaçëm të Qeverisë kineze për Çështjet Evropiane, Wu Hongbo, i cili vizitoi Shqipërinë. Vizita e z. Hongbo vjen në 75-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplom

 

Integrimi, Ministri Hasani: Jo më rezerva e vonesa për Ballkanin Perëndimor

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, mori pjesë në takimin e Komitetit Parlamentar të Nismës së Evropës Qendrore (CEI), që u mbajt në Tiranë, në kuadër të kryesisë së palës shqiptare. Ministri Hasani vlerësoi punën e deritanishme të CEI në mbështetje të Bal

 

Shkolla verore “Jam Shqiptar”

Pas 10 ditëve të mbushura plot me aktivitete të shumta kulturore, historike dhe artistike, përmbyllëm sot me sukses programin e shkollës verore “Jam Shqiptar”. Në ceremoninë përmbyllëse të aktivitetit që u mbajt në MEPJ, me 20 nxënësit e shkollave shqipe në Itali, zv.Ministrja M

 

Kroaci, Hasani: Integrimi i Shqipërisë në BE nuk mund të pengohet nga asnjë individ i vetëm

Kroaci, 30 qershor 2024 – Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani në fjalën e tij në Forumin e Dubrovnikut, theksoi se ne, në Ballkanin Perëndimor duhet të fillojmë të sjellim në tryezë zgjidhje, të gjejmë një mënyrë për të ecur përpara nga të gjitha problemet q

 

Adresa

Adresa e Misionit
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00