Holanda ‘Po’ çeljes së negociatave për Shqipërinë, Xhaçka: Gati për Konferencën e Parë Ndërqeveritare

Shqipëria është tashmë një hap më afër çeljes së negociatave me Bashkimin Evropian. 
Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, bën me dije se parlamenti holandez ka votuar pro mbajtjes së Konferencës së parë Ndërqeveritare Shqipëri - BE.
"Holanda jep dritën jeshile për Shqipërinë. Parlamenti holandez voton pro mbajtjes së Konferencës së parë Ndërqeveritare, pasi Shqipëria i ka përmbushur të gjitha kushtet. Një lajm mjaft i mirëpritur dhe një arritje mëse e merituar në kuadër të reformave të mbajtura", shkruan ministrja në rrjetet sociale.

Postal Address

Mission of Albania
30, Rue Tenbosch,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. +32 2 640 3544
+32 2 644 3329
Fax. + 32 2 640 31 77
Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

mission.eu@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00