Llogaria bankare për shërbimet konsullore

Botschaft Albanien

IBAN: DE55100700000434926200

BIC: DEUTDEBBXXX

Deutsche Bank, Berlin

Kontonummer: 4349262

BLZ: 10070000

 

Shënim:

Te fusha e qëllimit pagesës (Verwendungszweck) duhet shënuar lloji i shërbimit kërkohet dhe emri i personit cilit i përket dokumenti.

Shtetasit qe do te paraqiten ne Ambasade per te marre sherbime konsullore, duhet te kryejne transferta bankare 3 dite perpara takimit ne perfaqesi. Kryerja e transfertave cash ne Deutsche Bank Berlin nuk eshte me e mundur.

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00