Hapet zyra e Konsullatës së Nderit në qytetin e Pecs-it.

Më 6 dhjetor 2016, Konsulli i Nderit i Republikës së Shqipërisë në Hungari, z. Avni Hafuzi, çeli zyrën e Konsullatës së Nderit në qytetin e Pecs-it. Me këtë rast u zhvillua një ceremoni në të cilën morën pjesë zv. Ministri i Punëve të Jashtme Halil Hyseni, Ambasadori Arian Spasse, Kryetari i Bashkisë së qytetit të Pecs-it z. Zsolt Páva, etj. Gjatë fjalëve të mbajtura, u revokuan marrëdhëniet shumë të mira që kanë ekzistuar mes dy vendeve dhe popujve, u fol për në bashkëpunimin e ngushtë politik dhe u shpreh mirënjohja për mbështetjen që po i jep Hungaria Shqipërisë në rrugëtimin e saj drejt antarësimit në BE. Po ashtu u vu në dukje edhe puna që po bëhet për forcimin dhe intensifikimin e marrëdhënieve ekonomike mes dy vendeve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00