Presidenti i Shqipërisë, z. Ilir Meta, takohet me Kryeministrin e Hungarisë, z. Viktor Orban

Takimi i Presidentit të Shqipërisë, z. Ilir Meta, me Kryeministrin e Hungarisë, z. Viktor Orban, u përqendrua në marrëdhëniet dypalshe mes Shqipërisë dhe Hungarisë. Kryemistri Orban gjatë bisedës e siguroi Presidentin Meta se biznesi hungarez është i gatshëm të investojë në Shqipëri në sektorë të cilët pala shqiptare i gjykon me interes. Nga ana e tij, Presidenti Meta vlerësoi praninë e disa bizneseve hungareze në Shqipëri dhe nënevizoi se ato do të jenë gjithnjë të mirëpritura në mjedisin shqiptar. Presidenti Meta dhe Kryeministri Orban, diskuatan, gjithashtu, edhe fenomenin e largimit te trurit nga vendet përkatëse dhe mbi qasjen e duhur për shërimin e këtij fenomeni.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00