Prezantojmë Shqipërinë në ditën e femijëve

Në ditën e fëmijeve në festimet parkun e qytetit në Budapest, stenda e Shqipërisëkishtenjë numër të madh vizitorësh ndër ta edhe Kryetari i Parlamentit Hungarez  Kövér László. Prezantuam dhe @CityOfTirana, me fletëpalosjet, pamjet  lojera dhe gatimet tradicionale.
Falenderime per nxënësit e shkëlqyer shqiptarë Jerina, Hana dhe Argi që prezantuan ne hungarisht për bashkemoshatarët e tyre Shipërinë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00