Shiperia Solidare

Njoftim lidhur me dokumentacionin qe duhet te pergatisin shoqatat , individet apo cdo ent juridik qe deshiron te sjelle ne Shqiperi ndihma humanitare per perballimin e situates se rende te termetit qe goditi vendin tone me date 26 nentor 2019. Dhuruesi duhet te hartoje 1. Aktin e dhurimit shkrese te thjeshte . Dhuruesi deklaron se ndihmat humanitare akordohen per fatkeqesine natyrore termetin e ndodhur ne 26 shtator 2019 per qytetin e Durresit/ Tiranes/Thumanes sipas deshires se dhuruesit . Prites I dhurimit per te lehtesuar procedurat doganore dhe per nje koordinim sa me te shpejte te shenohet Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme te RSH-se . NIPT J92322004M 2. Akti I dhurimit duhet te shoqerohet me listen e sendeve qe dhurohen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00