Takim i ministres Kushi me ministren Novák në Budapest

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë znj. Evis Kushi u takua me Ministren hungareze të Shtetit për Familjen, Novák Katalin, me të cilën ndanë përvojat e dy vendeve në lidhje me arsimin dhe rininë. Në fokus të diskutimit ishte gjithëpërfshirja në arsim, si dhe politikat në mbështetje të fëmijëve që vijnë nga grupet vulnerabël, nxënësit me aftësi ndryshe, por edhe nxënësit e talentuar që të arrijnë potencialin e tyre maksimal.
8.06.2021

Adresa

Ambasada Shqiptare
Budapest 1062;
Andrassy ut 132; 2/3, Hungary

Tel / Fax

Tel: +3613361098
Fax. +3613361098
Numri i emergjencave +36 30 201 3676

E-MAIL

embassy.budapest@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte: 8:30-17:00
E premte: 8:30-14:30

Shërbimi konsullor
E hënë - E premte: 10:00-12:00